Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. 9. 2018

Opékáme špekáčky u rybářů

Opékáme špekáčky u rybářů

Opět se po roce scházíme v zařízení místního rybářského spolku u řeky Moravy, abychom se pobavili a opekli dobré šunkové klobásy. K tomu máme bečku piva, kterou nám věnoval sponzor, který zavítal mezi nás. Děvčata  z výboru kmitají, vaří kávu, roznáší ugrilované klobásy a nealko pití. Účast je jako každý rok vysoká, přišla necelá stovka členů, což je pro tento areál tak akorát. Atmosféra je skvělá k tanci a poslechu hraje náš muzikant Radek. Z úst předsedkyně se dovídáme o akcích, které již proběhli, ale také co nás čeká ještě do konce tohoto měsíce a dále v měsíci říjnu, především akce Den seniorů, který je spojen s oslavou 20.výročí založení našeho Klubu.

Zavítal mezi nás také lídr volební kandidátky č.9 Ing. Michal Dvouletý. Účastníci měli možnost s ním podebatovat o volebním programu, který nás všechny zajímal.

Při zpěvu, dobrém jídle a pití to velmi rychle utíká.  Ani se nám moc nechce skončit, přesto okolo 18 hodiny začínáme po sobě uklízet, abychom areál předali v pořádku a mohli zase příští rok přijít.