Jdi na obsah Jdi na menu
 


30. 1. 2019

Členská schůze Klubu důchodců

Členská schůze 30.1.2019

Je středa 30.1.2019 a členové Klubu důchodců se schází v sále Sokolovny ve St. Městě aby zahájili rok tradičně členskou schůzí, aby si zhodnotili činnost v roce 2018, vyslechli zprávu o hospodaření, zprávu kontrolní komise a tentokrát i provedli volbu nového výboru, neboť uplynulo tříletí funkční období. Také si všichni převzali program na rok 2019, na který se vždy čeká. 

Nejvíce všechny zajímají volby a jejich výsledek, protože většina stávajících členů výboru již po mnoha letech nekandiduje. Zájemci o práci ve výboru se bohužel nehrnou a jen stěží se dal dohromady výbor v počtu 8 osob.

Schůze proběhla v dobré atmosféře, ale v diskusi bylo přáním mnoha členů aby dosavadní předsedkyně dále setrvala ve funkci, neboť řada kandidujících členů jsou nováčky a potřebují se do práce dostat a potřebují především získat zkušenosti. A tak schůze byla ukončena  s tím, že předsedkyně nakonec svůj souhlas dala a dále setrvává ve funkci, což většina členů přivítala. S tím byla také členská schůze ukončena.