Jdi na obsah Jdi na menu
 


24. 6. 2019

Křížovkářská soutěž

Křížovkářská soutěž - 24.6.2019

24.6.2019 proběhlo v klubovně Klubu důchodců krásné slavnostní odpoledne, ve kterém se losovalo o ceny v křížovkářské soutěži vyhlášené v projektu Křížovkářské ligy, do které se zapojilo 30 našich členů, kteří rádi luští křížovky na procvičení paměti. Každý zájemce po zaregistrování dostal postupně k vyluštění 10 ks křížovek, jejichž tajenku zapsal do obdrženého formuláře a poté odevzdal k losování.

Na akci jsme přivítali krajskou radní pro soc. oblast a rodinnou politiku paní Michaelu Blahovou a vedoucí pracovnici sociálních služeb v Uherském Hradišti Mgr. Lenku Machalovou a samozřejmě aktéra celé akce Mgr. Ivana Sekaninu předsedu mezigeneračního projektu spolku Počteníčko, který  posledních sedm let věnuje veškerý svůj volný čas seniorům. Jak ve svém vystoupení uvedl jeho projekt Počteníčko s babičkou funguje  úspěšně v moravskoslezském kraji. Později přišel projekt Křížovkářská liga,  Hodinový vnuk a v poslední době Klub ponožka, kdy senioři pletou seniorům ponožky.

Společnost Počteníčko se postarala o pohoštění,  ale především o ceny pro všechny zúčastněné. Pro zpříjemnění celého odpoledne přispěly do programu také členky pěveckého kroužku Seniorky Klubu důchodců Uherské Hradiště.

Nakonec došlo na losování o ceny, které bravurně zvládla a ceny předala krajská radní paní Michaela Blahová.

Na závěr akce bylo představeno 16 párů různobarevných ponožek, které upletly členky našeho Klubu a které budou slavnostně předány do Domova pro seniory ve Štěpnicích, aby sloužily uživatelům tohoto zařízení. 

Už se těšíme na podzimní druhé kolo křížovkářské soutěže.