Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. 5. 2019

Oslava Dne matek

Blahopřejeme ke Dni matek - 15.5.2019

Sokolovna ve Starém Městě je připravena na oslavu Dne matek. I když ten se slaví druhou květnovou neděli, my máme oslavu 3 dny po termínu, protože skupina 40 našich seniorů se vrací až 14.5.2019 z týdenního pobytu v Luhačovicích. To samozřejmě nikomu nevadí a všichni už se těší na program, na své přátele se kterými se opět po delší době uvidí a také na pohoštění, které výbor pro přítomné připravil. Na oslavu se přihlásilo 180  členů, což  sál Sokolovny tak akorát zvládá. Celé odpoledne zahájila krátkou básničkou o mamince naše předsedkyně, která přivítala všechny přítomné a všem popřála ke Dni matek. 

Potom už začal program do kterého se zapojily děti z Dětského domova v  Uherském Hradišti a především děti ze ZUŠ Staré Město, které již po několikáté přišly mezi nás, aby svým neopakovatelným baletním vystoupením v krásných kostýmech pobavily naše maminky a babičky. Nakonec se přidal náš pěvecký kroužek s písničkami o mamince a pro maminku.

Dárky a přáníčka k oslavě určitě patří a dostávají je ženy po celém světě. Mezi klasické patří květiny, tradičně karafiát a proto i my jsme pro ženy připravili karafiát a k němu milé přáníčko, které si všechny přítomné převzaly při odchodu z oslavy. Tím jsme se i my hlavně naši muži připojili k řadě gratulantů. 

V druhé části odpoledne se všichni dobře bavili a také si zatančili. Slavnostní den s dobrým pohoštěním se všem moc líbil.