Jdi na obsah Jdi na menu
 


23. 8. 2019

Ozdravný pobyt Piešťany

Ozdravný pobyt v Pieštanech v Resortu Harmony od 23.8. do 28.8.2019

 

Ozdravný pobyt se uskutečnil ve dnech, kdy nás slunce nijak nešetřilo. Ale pěkně od začátku. Jelo se autobusem pro 30 osob a hned na samém začátku byl malý zádrhel. Přistáli jsme u hotelu Harmony, kde nás přesměrovali do Resortu Harmony na druhé straně Váhu.  Ubytování bylo v nově zrekonstruovaném hotelu moc pěkném, což podpořilo jeho umístění v parčíku plném zeleně. Starali se o nás velmi dobře. Jídlo bylo velmi chutné, skoro jako doma. I v rehabilitačním centru jsme si užili. Každý měl  6 procedur a mnozí si ještě nějaké přikoupili. Rovněž bylo postaráno o kulturu. Po 4 večery byl program a nejen že jsme si zazpívali, ale  také zatančili.

Krom kulturních večerů pro nás vedení hotelu připravilo i několik fakultativních výletů. Pro ty, kteří v horku nechtěli cestovat  byl k dispozici 1 ovlažovací bazén a 1 nafukovací s vodou po kolena, ale o to teplejší. Lehátek bylo k dispozici dost. Co jsme si nenechali ujít, byla pozornost podniku, kdy se mezi 16-17 hodinou podávala kávička s moučníkem. Byla to skutečně siesta, která přispěla k bližšímu seznámení účastníků.

No a co říci na závěr. Hodnocení jednoznačně kladné. Každý si mohl  nabízených možností bohatě užít a když je dobrá parta, je vždy na co vzpomínat. A to my jistě budeme.